DANIEL DUDA

Główny piwowar z wieloletnim doświadczeniem. Wielokrotny medalista największego konkursu piw domowych w Polsce: „Birofilia” w Żywcu. Prezes Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Terenowego Polskiego Stowarzyszenia Piwowarów Domowych (PSPD).
Jest certyfikowanym sędzią piwnym PSPD, autorem wielu artykułów w magazynie „Piwowar”, pomysłodawcą i organizatorem Warmińskiego Konkursu Piw Domowych oraz Warmińskich Bitew Piwnych.

ŁUKASZ MILA

Doświadczony piwowar domowy, zdobywca III miejsca w kategorii „Rosanke” w I Warmińskim Konkursie Piw Domowych, członek PSPD. Współtwórca receptur naszych piw, dogląda procesu warzenia i czuwa nad czystością zbiorników fermentacyjno-leżakowych oraz wyszynkowych. „Po godzinach” Łukasz warzy piwo w domu. Uwielbia stouty, portery, różne odmiany IPA, bittery, ale także lagerową klasykę (Pils, Monachijskie Ciemne, Lager Wiedeński). Miłośnik piw wędzonych, zafascynowany piwowarskim skarbem Polski czyli Porterem Bałtyckim.

PAWEŁ KLEMIENKO


Szef naszej kuchni to młody, ale już niezwykle doświadczony i ambitny pasjonat wybornego gotowania. Rozwijał swoje umiejętności w cenionych olsztyńskich restauracjach oraz w prestiżowej „Augustiner Keller” w Monachium. Osobiście czuwa nad przygotowaniem potraw, korzysta z naturalnych produktów od starannie wybranych dostawców z regionu. Przygotowywane pod czujnym okiem Pawła potrawy wyróżniają się wyrafinowanym smakiem i wyszukanymi formami serwowania. Zaangażowanie i radość z gotowania można odnaleźć w każdym jego daniu! Zapraszamy do zapoznania się z naszym menu oraz kartą z napojami.