Stek z polędwicy wołowej z warmińskimi plińcami, smażoną na maśle brukselką, jarmużem delikatnym sosem tymiankowo-balsamicznym
67zł
Wolno pieczona golonka z dzika z sosem jerzębinowym podana na szarych kluskach, kiszonej kapuście i twarogu
46zł
Duszone policzki wieprzowe w sosie buraczano-winnym z nutą rozmarynu i pieprzu w towarzystwie kopytek chrzanowych i sklarowanej na maśle marchwi z dodatkiem selera naciowego
37zł
Luzowana ćwiartka z kurczaka z dodatkiem marynowanych pieczarek i grillowanych pomidorów podana z ziemniakami faszerowanymi szpinakiem i czosnkiem
29zł
Pieczony pstrąg w całości owinięty porem faszerowany bukietem ziół, masłem i szalotką podany na puree buraczanym i sosem szczypiorkowym
39zł
 

Makaron tagliatelle z boczkiem z własnej wędzarni, cebulą, czosnkiem i tymiankiem, podany na winno-maślanym sosie i żółtku/śmietance
29zł
Wiejskie pierogi na mące żytniej z wątróbką i cebulą podane z musem jabłkowo majerankowym
25zł