Sylwester 2018/2019

250 zł/osobę

start godz: 20:00
Openbar- piwo 
Muzykę zapewni DJ

tel:782 565 605
e-mail: restauracja@browarwarmia.pl

 

MENU

Zupa w kociołku:
Zupa z palonego pomidora na czerwonym winie i bulionie wołowym

 

Dania główne w bufecie:

O godzinie 20:00

Pieczone kawałki kurczaka w sosie sweet chilli z ryżem i warzywami
Karkówka wolno pieczona, marynowana w świeżych ziołach z opiekanymi ziemniakami, sosem chrzanowym podana na burakach zasmażanych z nuta octu balsamicznego

 

O godzinie 24:00

Szaszłyki drobiowo wieprzowe z warzywami i sosem węgierskim, frytki
Pieczony boczek wieprzowy marynowany w mleku i kminie z sosem piwno-chlebowym z klasycznym plincem

 

O północy współny toast !

 

Przekąski serwowane w stoły:

Deska naszych wyrobów
Sałatka śledziowa z kaszą gryczaną i wędzoną śliwką
Chleb
Sosy

Przekąski zimne w bufecie:

Tatar po żydowsku
Koreczki warmińskie z wędzonym pstrągiem, burakiem i marynowaną pieczarką
Sałatka z pełnoziarnistym makaronem, kurczakiem i warzywami
Wytrawne ptysie z pastą z ciecierzycy
Śledź z rodzynkami i orzechem włoskim

 

Bufet deserowy:

Klasyczna szarlotka
Ptasie mleczko
Muffiny gruszkowo-miętowe

Napoje zimne
Bufet kawowy

Open bar piwo Browar Warmia